Kort om pressekonferansen og videre planer

-L.

Etter over 1.5 uke med aksjon, og tomme ord var det på tide med en pressekonferanse. I denne beklaget de, men fortsatte i bunn og grunn å ikke si noe mere. Unnskyldning er ikke nokk, vi krever faktisk handling! Det handler ikke bare om at reindriftutøverne ikke får bruke landet, men at det faktisk er begått menneskerettighetsbrudd og at noen tjener penger på ulovlige oppsatte anlegg. Dette får vi ikke følelsen at olje- og energiminister Terje Aasland enda har forstått.


I dag (fredag 3. mars), blir det stormarkering på Eidsvolls plass klokken 10.00-12.00! De av dere i Oslo med mulighet, møt opp! Vi gir oss ikke før vindturbinene er revet og at landet tilbakeføres til Fosen-samene!

På torget i Trondheim klokken 12.00 blir det også støttemarkering. Samme beskjed til dere som de i Oslo!

La fjella leve!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: