Transpride Trondheim 2023

Her er prugrammet for Transpride Trondheim!, artikklen oppdateres fortløpende, med oppdatert info.

31. mars

Markering og tog

KL17.00 – 18.00

Sted: Torget, Trondheim

Vi markerer Trans Pride i Trondheim, igjen! Det blir markering på torvscenen på transsynlighetsdagen med appeller, rop og stemning.
Vi prøver oss på en liten marsrute om snøen ikke laver ned for tett. Marsruta er rundt kvartalet, Munkegata, Thomas Angells gt, Nordre gt, Kongens gt. Det skal være relativt brodsteinsfritt, men om noen har tips til mer framkommelige ruter tar vi gjerne imot.

Film med Skeiv Ungdom

KL18.30 – 20.00

Sted: NTNU kalvskinnet

Film, fest og åpen mic

KL 19.00 – 00.30

Sted: UFFA

Feir kjønnsmangfold! Knus kjønnsnormene! Bli med på skeiv kafé på UFFA! Etter markeringene på Torvet og i Sentrum blir det fest og feiring og sosialt på UFFA. Det blir åpen mikrofon, kafé, film og fest…
Dørene åpner kl. 19:00 – program fra kl. 20:00-22:00. Om du har noe du ønsker å bidra med er det bare å melde interesse, alt fra musikk, dans, sang og spoken word er perfekt.


Ca. kl. 21 vises kortdokumentaren Apayauq for første gang til et større publikum i Norge, filmen følger aktivisten og hundekjøreren Apayauq som i 2022 ble første åpne transkvinen til å fullføre verdens tøffeste hundeløp Iditarod.
Gratis inngang, men mulig å donere til støtte for skeive og sex-arbeidere som lever under tøffe forhold etter jordskjelvet i Tyrkia, Syria og Kurdistan.


Diskriminering av disse gruppene gjør at de ofte ikke mottar annen støtte. Det er også mange som er ekstra utsatt og ikke er trygge i offentlige telt og mangler familienettverk som kan støtte dem. Vipps nummer 753347 med merknaden «queer turkey-syria».

1. April

Trans Sauna

KL 14.00 – 17.00

Vi holder til I bartstua sin bunker sauna på østmarkneset ved ladestien.

Påmelding via skjema, finnes på facebook eller kan frambringes via redaksjonen.

SMS: 92119257
Hvis du ikke finner frem!

Dette er et badstue-tilbud for de av oss som identifiserer seg om trans/interkjønn/kjønns normbrytende.

Dresscode er så lite eller så mye badeklær som du er komfortabel med (nakent går fint, badeklær går fint). Ta med 2 håndklær (ett til bading, og ett til å sitte i badstua) badetøy og egen drikke (uten, eller med alkohol). Der er toaletter i nærheten og en utedusj med kaldt vann og badeplass i fjæra.
Du vil få en epost med bekreftelse når du har meldt deg på, påmeldingen stenges når arrangementet er fullt.
Det er begrenset antall plasser, så vi ber deg kansellere i god tid hvis du har meldt deg på men kan ikke likevel.
Sauna kvelden koster mellom 0-100 kr, du bestemmer selv hva du vil chippe inn med og vippser til PKI’s Vippsnummer 525211 (Mer penger = fler trans sauna kvelder)

2. April

T&Te Trans Kafe

KL 14-17

Sted: Ivar Matlaus Bokkafe på Svartlamon

Et lavterskel tilbud for transpersoner. Treff andre transfolk sosialiser og prat. Det er gratis Te og Kaffe. Lokalet har muligheter for å skifte om man ønsker å bytte antrekk/uttrykk.

Tilgjengelighet på Ivar Matlaus:

Lokalet har rullestolrampe, men toalettet er ikke rullestoltilgjengelig. For ytterligere spørsmål om tilrettelegging ta kontakt med IMB via Messenger eller med redaksjonen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: