Skeivt Opprør vol 3 – bidra til ny bok!

Skeivt Opprør har siden sommeren 2020 satt sitt preg på det skeive politiske miljøet i Norge. Et nettverk som for det meste består av anarkister med en skeiv agenda. I 2021 og 2022 utgav aktivistkollektivet tekstsamlingene Skeivt Opprør vol 1. og vol 2. Bøkene har siden solgt tilnærmet ut og er i dag vanskelige å oppdrive. Tekstene og de andre bidragene har berørt en lang rekke tema og utrykk, det er ikke noe fastsatte rammer for hva som kan og hva som ikke kan passe. Ikke noe kjedelig normalitetsnorm som binder på form eller utrykk. Bidragene speiler på ulike måter livet som skeive aktivist og kampene som må kjempes mot cishet-normene.

Nå er det en ny sjanse til deg som ønsker å bidra. Enten det er med tekst eller med bilder, så lenge det kan trykkes, er skeivt og kult er det bare å sende inn. Bidrag kan være av from fra filosfiske essay, fagartikler, til erotikk og lyrikk. Tegneserier, foto og grafikk ønskes også. Om du har noe du har lyst til å få på trykk er det nå en gylden mulighet.

Frist for bidrag er 31. mai. Bidrag sendes inn til post@brakmakern.no med epost.

Husk å ha med hva du vil krediteres som og overskrift/tittel til innlegget! Nevn gjerne også «SOvol3», «Skeivt opprør vol3» eller «bok» i emnelinjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: