Om oss

Vi er et anarkistisk mediekollektiv med base i Trondheim, som dekker aktivisme, nyheter og kultur i Trøndelagsområdet og resten av territoriet, ofte referert til som Norge.

Vi baserer oss primært på innhold sendt inn av lesere og setter derfor stor pris på alt vi får inn, vi tar gjerne også imot tips til saker vi kan dekke (kulturelt og kreativt innhold settes også stor pris på).

Papirutgaven vil alltid være vårt hovedfokus – enn så lenge vil det være eksklusivt innhold i papirutgaven, som enten ikke blir publisert på nett, eller som vil bli tilgjengelig på nett etter en stund.

Kontakt

For å komme i kontakt eller sende inn materiale send e-post til: post@brakmakern.no

Alle tips og henvendelser behandles konfidensielt, ved kontakt kan andre krypterte kommunikasjonskanaler også opprettes.

RSS

Få med deg alle artiklene våre!

Legg oss til i nyhetsfeeden din ved å kopiere inn lenka HER i en RSS basert feed.

RSS for våre podcaster finner du HER

Redaksjonens medlemer

Felix – Uansvarlig redaktør

Kamerat. E – Undergravende journalist

Urokråka – Vrangforestiller

Solan – Dagdrodler

Lumi B. – Skribler

Valja – Vrangskrivar

Otter – Designer under avlæring

Catboy – Kronisk krøniker

Redaksjonsprinsipper

Etter møte i redaksjonen mandag 12. april 2021 ble følgende grunnleggende prinsipper for redaksjonen vedtatt ved konsensus blant de fremmøtte.

  1. Redaksjonen opererer normalt etter konsensus.
  2. Ved artikler eller annet materiell fra andre enn medlemmer av redaksjonen skal dette gjøres kjent for redaksjonsmedlemmer som kan, i løpet av 24 timer, gi tilbakemelding, ved ingen motinnlegg blir saken publisert.
  3. Om noen insisterer på at noe publiseres, etter mulighet for diskusjon i redaksjonen, blir det publisert.
  4. Bilder publiseres normalt etter samtykke, ved offentlige markeringer sladdes bilder normalt ikke med mindre dette ønskes fra den som avbildes.
  5. Ingen tekst oversettes uten forfatters godkjennelse.
  6. All tekst og bilde som normalt publiseres, med mindre annet er avtalt med opphavsperson, er å regne som offentlig opphavsdomene, ikke-kommersiell kopiering mot henvisning og akkreditering tillates.
  7. Redaksjonen anerkjenner ikke måneden novembers eksistens

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: